Meetresultaten

De laatste vragenlijst is ingevuld voor admin
op 15 november 2016 16:35

 

Als u wilt, kunt u hier ook meer deelnemers beheren. Om personen snel als gezond aan te merken, kunt u ze aanvinken en op “opslaan” klikken:

  Naam

Meting

Status


 

De gezondheids-status van iedere persoon is gebaseerd op de gegevens die u aan ons doorgeeft. Dit is geen medische diagnose. We vragen alleen naar symptomen die duiden op griep, verkoudheid, allergie en buikgriep. Indien u andere symptomen hebt of om wat voor reden dan ook bezorgd bent, raden we u aan contact op te nemen met uw huisarts.

Uitleg van extra deelnemers op account

Zeg het voort:

share buttons twitter en fb

U kunt deelnemers aan uw account toevoegen door op het plusje (+) bij “Naam” te klikken. U kunt deelnemers van uw account verwijderen door de naam aan te vinken en in het dropdown veld “Participanten verwijderen” te selecteren en op “Opslaan” te klikken.

Verder kunt u een meting invullen – via “Doe meting” – of de intake vragenlijst aanpassen – via “Verander profiel”. Ook is het mogelijk om één of meer deelnemers direct als gezond aan te merken. Vink daarvoor de namen aan van de mensen die u als gezond wilt aanmerken en klik naast het dropdown veld (met de tekst “Als gezond aanmerken”) op de knop Opslaan.

Als u gebruik maakt van deze optie hoeft u geen meting meer in te vullen.

Steun ons!

Stichting Citizen Science heeft ten doel het bevorderen van burgerwetenschap. De stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door het ontwikkelen en exploiteren van een digitale infrastructuur voor participatief onderzoek. Via deze digitale infrastructuur kunnen burgers meedoen aan online metingen en ook online metingen initiëren.

© 2023 griepencorona.nl Privacybeleid