Boek over Mexicaanse griep

12 december 2010 – In februari 2009 krijgt een vijfjarig jongetje in Mexico pijn in zijn keel. Anderhalf jaar later worden alleen al in Europa meer dan honderd miljoen griepvaccins vernietigd. Overheden hebben enorme verliezen geleden – de farmaceutische industrie maakte een miljardenwinst.

Wat is er gebeurd? Zijn we door het oog van de naald gekropen of is er schaamteloos misbruik gemaakt van de angst voor een dodelijk griepvirus?

Door een definitieverandering kon een milde griep uitgeroepen worden tot pandemie, werden vaccins op de markt gebracht die nog niet of nauwelijks waren getest en werd de vaccinatie van de wereldbevolking één groot experiment. Langzaamaan worden de gevolgen zichtbaar. En die stemmen niet vrolijk.

Onderzoeksjournalist Daan de Wit dook in het ondoorzichtige web van gezondheidsraden, overheden, corrupte adviseurs en een machtige industrie.

Dossier Mexicaanse griep biedt een schokkende kijk in de wereld van de medische autoriteiten en onze overheden.
Prijs €19,50 – ISBN 978 90 4770360 0 – 214 pagina’s.

Lees verder op:
Radio Nederland Wereldomroep: Vaccineren in plaats van informeren
Dossier Mexicaanse griep – Een kleine griep met grote gevolgen

12 december 2010 12:07

Stichting Citizen Science heeft ten doel het bevorderen van burgerwetenschap. De stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door het ontwikkelen en exploiteren van een digitale infrastructuur voor participatief onderzoek. Via deze digitale infrastructuur kunnen burgers meedoen aan online metingen en ook online metingen initiëren.

© 2023 griepencorona.nl Privacybeleid