De overbodige griepprik

19 november 2010 – De afgelopen weken hebben 4 miljoen mensen in Nederland een griepprik gekregen. De griepprik is gratis voor ouderen en mensen met een chronische ziekte, maar kost de overheid jaarlijks 55 miljoen euro. Volgens het RIVM, dat verantwoordelijk is voor de vaccinatiecampagne, beschermt de prik tegen de ernstige gevolgen van influenza.

Maar klopt dat eigenlijk wel? Hoe effectief is het vaccin? Griepdeskundigen uiten daarover in ZEMBLA hun twijfels. ‘De overbodige griepprik’ wordt uitgezonden op zaterdag 20 november om 22.40 uur bij de VARA op Nederland 2.

Lees het hele artikel op zembla.vara.nl.

<object data=”data:application/x-silverlight-2,” type=”application/x-silverlight-2″ width=”384″ height=”216″> <param name=”source” value=”http://embed.player.omroep.nl/sle/ugslplayer.xap”/> <param name=”enablehtmlaccess” value=”true”/> <param name=”initParams” value=”version=sl.1.9.18,episodeID=11728757,videoQuality=std,playlistEnabled=no,playMode=pause”/> <embed source=”http://embed.player.omroep.nl/sle/ugslplayer.xap” type=”application/x-silverlight-2″ enablehtmlaccess=”true” width=”384″ height=”216″ initParams=”version=sl.1.9.18,episodeID=11728757,videoQuality=std,playlistEnabled=no,playMode=pause”> Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten. </embed> </object>

19 november 2010 13:46

Stichting Citizen Science heeft ten doel het bevorderen van burgerwetenschap. De stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door het ontwikkelen en exploiteren van een digitale infrastructuur voor participatief onderzoek. Via deze digitale infrastructuur kunnen burgers meedoen aan online metingen en ook online metingen initiëren.

© 2023 griepencorona.nl Privacybeleid