Laatste nieuwsbrief 02-04-2004: het Grote Griepsymposium

De Grote Griepmeting is afgelopen. En het was een gigantisch succes. Wel 30.000 Nederlanders en Vlamingen gaven afgelopen griepseizoen door hoe hun gezondheid er voor stond.

Beste Griepmeter, <P class=”plat”> De Grote Griepmeting is afgelopen. En we mogen met recht spreken van de GROOTSTE griepmeting ooit. Maar liefst dertigduizend Nederlanders en Vlamingen gaven afgelopen griepseizoen door hoe hun gezondheid er voor stond. En dat leverde een heleboel informatie op. Die informatie zijn we op dit moment aan het verwerken. De resultaten komen binnenkort op de website. Zo’n succesvol project dient natuurlijk feestelijk afgesloten te worden. <P class=”plat”> GROOT GRIEPSYMPOSIUM

Dat gaan we doen op het Grote Griepsymposium. 19 mei te NEMO Amsterdam. Tijdens dit slotevenement dat woensdagmiddag om 13:30 begint zal er voor jong en oud wat te doen zijn.
In ieder geval is er een grappig griepspel, zijn er wetenswaardigheden en presenteren we de resultaten die we met dit project verzameld hebben. Ook worden de prijzen uitgereikt van de wedstrijden. Het exacte programma is nog niet precies bekend maar het zal rond 16:00 uur weer afgelopen zijn. Het symposium zal digitaal worden opgenomen en na afloop te bekijken zijn op deze site met dank aan Connecting Media in Hilversum.

<P class=”plat”> Je kunt je nu vast aanmelden door op de website in te loggen. Je mag je ook nog een tweede persoon opgeven. Omdat er geen plek is voor dertigduizend griepmeters is het zo dat bij veel animo de trouwste meters voorrang hebben. Na 9 april krijg je te horen of we je welkom mogen heten. <P class=”plat”> Omdat dit de laatste nieuwsbrief is wil ik jullie hartelijk bedanken voor het trouwe meten. Want zonder jullie was het nooit zo’n groot succes geworden. Vergeet niet om nog eens te kijken naar de resultaten. <P class=”plat”> Wie weet tot volgend seizoen. <P class=”plat”> Gezondheid! <P class=”plat”> Tycho Malmberg – NIBI Expertise Centrum Biologie

1 november 2003 00:00

Stichting Citizen Science heeft ten doel het bevorderen van burgerwetenschap. De stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door het ontwikkelen en exploiteren van een digitale infrastructuur voor participatief onderzoek. Via deze digitale infrastructuur kunnen burgers meedoen aan online metingen en ook online metingen initiëren.

© 2023 griepencorona.nl Privacybeleid