Nasleep griep ‘zichtbaar’ op Sint Pietersplein

Eindelijk behoort genieten van de zon en buitenlucht niet meer tot dagdromen. De lente is begonnen. De griep lijkt nu meer dan ooit ver weg te zijn – toch zitten sommigen nog met de nasleep: de gezondheidstoestand van de paus is kritiek.

Het NRC/Handelsblad meldt vrijdagmiddag 1 april dat de toestand van de paus kritiek is en dat hij de donderdagavond tevoren het sacrement der stervenden heeft ontvangen, een katholiek gebruik voor mensen die dichtbij de dood zijn. De nu 84-jarige paus verzwakte sterk sinds hij in de afgelopen periode griep kreeg. Het Sint Pietersplein stroomde vol met mensen die hun steun aan de paus betuigen.

typische geur
Hier in Nederland en Vlaanderen doet niets meer aan de griep denken, met name het weer doet aan alsof er nooit sneeuw heeft gelegen en een griepgolf niet hier was – de lente is eindelijk begonnen. Geniet dus van de buitenlucht en maakt in de schemer even een ommetje. Niet alleen heel goed voor uw gezondheid, het bijzondere licht en de typsiche geur van nieuw gebladerte en vroege voorjaarsbloemen doen ook het gemoed goed.

Nog eventjes volgen we uw gezondheid zodat eind april alle gegevens een compleet beeld geven van de griepgolf van kop tot staart. Na afloop vindt u op de website de resultaten en laten we u weten welke nieuwe inzichten we dankzij uw hulp hebben verkregen.

Tot die tijd: geniet van de zon & Gezondheid!

1 november 2004 00:00

Stichting Citizen Science heeft ten doel het bevorderen van burgerwetenschap. De stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door het ontwikkelen en exploiteren van een digitale infrastructuur voor participatief onderzoek. Via deze digitale infrastructuur kunnen burgers meedoen aan online metingen en ook online metingen initiëren.

© 2023 griepencorona.nl Privacybeleid